Keramický gril na drevené uhlie Kamado Joe

Grilovacia sezóna je v plnom prúde, a ak ešte stále zvažujete kúpu nového grilu máme pre Vás skvelý tip na prvotriedny gril.

2 330

Aj my sme už dlhšie zvažovali kúpu nového grilu a keďže ponuka grilov na drevené uhlie je skutočne široká, bolo náročné vybrať si z veľkého množstva grilov, ktoré trh aktuálne ponúka. Aj my sme hľadali, googlili, hľadali inšpirácie na youtube a nakoniec sme našli gril, ktorý spĺňal všetky naše podmienky.

Keď už nový gril, tak taký, ktorý dokáže nielen grilovať, ale aj údiť a piecť chrumkavú pizzu a chlieb. A ak už máme do grilu investovať, tak potom do takého, ktorý bude síce drahší, ale vydrží nám roky.

A presne taký gril sme aj našli na housegarden.sk, oslovil nás keramický gril na drevené uhlie Kamado JOE a vybrali sme si Kamado Joe Cllasic II vo výhodnom sete

Výrobca garantuje doživotnú záruku na keramiku čo bol hneď prvý veľký plus. Keramické ohnisko zabezpečuje elimináciu vzniku trhlík a prasknutia ohniska a odoláva tlakom. Veľká grilovacia plocha a možnosť piecť na dvoch výškovonastaviteľných roštoch naraz dva rôzne druhy potravín (jeden rošt dám nižšie a pečiem mäsko a druhý vyššie a pečiem zeleninku). Vrchný poklop otvoríte jednoduchým stisnutím tlačidla a zodvihnete ho doslova jedným prstnom vďaka vynovenému závesnému systému, ktorý znižuje hmotnosť kupoly až o 96%. Krb sa dokonale nahreje už za 15 minút na teplotu až 300 stupňov celzia. Zabudovaný teplomer v každej chvíli prezradí presnú teplotu akú v krbe práve máte. Vďaka výsuvnému popolníku jednoducho vytiahnete zvyšný popol po pečení z pod ohniska.

Ak aj vy zvažujete kúpu nového krbu, alebo hľadáte vhodné doplnky na grilovanie určite navštívte housegarden.sk, kde nájdete všetko na jednom mieste.

Komunikácia zo strany eshopu je bezproblémová, na každý mail obratom odpíšu a so všetkým ochotne poradia.

A tu už nájdete aj nášho fešáka priamo v akcii

2 komentáre
  1. Karin hovorí

    Nemate zlavovy kupon aj do tohto obchodu? Na dovolenku ste nam uz kupon dali este na kupu grilu by sto euro bodlo tiez

    1. Mata.S hovorí

      Do eshopu housegarden.sk žiaľ zľavové kupóniky nemám

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.