Na prípravu používame čerstvý, mladý hrášok, ktorý pred vylúskaním umyjeme vo vode. Následne hrášok vylúskame a uvaríme vo vode po dobu 15-20 minút (do mäkka). Hotový hrášok pomixujeme s trochu hráškového vývaru na hladkú kašu.
Na prípravu používame čerstvý, mladý hrášok, ktorý pred vylúskaním umyjeme vo vode. Následne hrášok vylúskame a uvaríme vo vode po dobu 15-20 minút (do mäkka). Hotový hrášok pomixujeme s trochu hráškového vývaru na hladkú kašu.
Pridávam informácie zo života. A ak môžem, rada pomôžem. Ak by ste si vybrali zimnú či letnú dovolenku vo Valamare mám pre Vás 100 € kupón, páči sa: Klikni SEM a získaj 100€ kupón
Predchádzajúci príspevok
Následujúci príspevok
Obnoviť svoje heslo.
Heslo Vám bude doručené e-mailom.