Zeleninové pyré s kuskusom

0

Potrebujeme:

3 PL kuskusu

2 menšie mrkvičky

hrášok

ružičkový kel

mladá cibuľka

petržlenová vňať

Postup prípravy

Kuskus uvaríme (príprava kuskusu klikni SEM). Zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame na malé kúsky a orestujeme na kúsku masla (restujeme 5-7 minút). Následne podlejeme malým množstvom vody, pridáme mladú cibuľku a vňať z petržlenu. Varíme 10 minút. Po uvarení odstránime cibuľku s petržlenovou vňaťou. Zeleninu vyberieme z vývaru, chvíľu necháme voľne chladiť a následne pomixujeme na jemnú omáčku. Ak je potrebné pridáme malé množstvo vývaru, v ktorom sme zeleninu varili.

Na tanier naservírujem kuskus a omáčku, môžeme podávať prípadne pridať mäsko.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.